HER FINDER DU VORES EJENDOMME

Vi har flere ejendomme rundt om i Randers, og du kan læse om hver ejendom på denne side.

Vi synes det må være en mere bekvem måde at finde sin bolig på, i stedet for at bruge flere dage på at møde op til fremvisninger, hvor nogle måske slet ikke er hvad man forventede.

Læs mere

Læs mere om vores ejendomme

Her finder du vores ejendomme i randers

Her kan du se og læse om de ejendomme vi har udlejningsboliger i Randers. Der er tale om tre ejendomme med en række lejligheder i forskellige størrelser.

Hobrovej 36

1 opgang med 5 stk. 2værelses lejligheder på 78 kvm. og 5 stk. 3værelses lejligheder på 83 kvm. Fælles vaskeri i kælderen. Haveanlæg bag ejendommen til fælles benyttelse. Mulighed for at parkere foran ejendommen.

Om lejlighederne

Alle lejligheder er moderniseret inden for de senere år. Der er isat nye energibesparende vinduer ud til solgården i flere lejligheder. Lejligheder vil fremstå nymalet overalt, og med slebne og lakerede trægulve.

Nørrebrogade 5-7

4 opgange med 24 stk. 2 værelses lejligheder, som alle er på 62 kvm. 18 af lejlighederne er moderniseret med få års mellemrum, men er næsten ens i opbygningen.  6 af lejlighederne er ikke moderniseret inden for de senere år. Pengeløs Miele vaskeri i kælderen. Afregning sker via. chipkort og opkræves sammen med lejen. Parkeringsplads knyttet til ejendommen. Mulighed for at leje både bilgarage og cykelskur. 500 m. til Randers centrum. 5 stk. erhvervslejemål i kælderetagen.

Om lejlighederne

Lejligheder vil fremstå nymalet overalt og klar til indflytning. Lejlighederne har alle altan.

Udbyhøjvej 44, Laksegade 2

En hjørneejendom som består af 2 opgange  med 8 stk lejligheder, hvoraf de 7 er moderniseret inden for de senere år.  1000 meter til Randers centrum. Fin baggård med overdækket cykelskur. 1 erhvervslejemål i stueetagen. Stor flot offentlig park få meter fra ejendommen, og der er parkeringsmuligheder på Laksegade.

Om lejlighederne

Der er 2 stk. 4 værelses lejligheder på 113 kvm. 3 stk. 3værelses lejligheder på henholdsvis 83, 74, 98 kvm. 3 stk. 2værelses lejligheder på henholdsvis 51, 56, 59 kvm. Lejligheder vil fremstå nymalet overalt og klar til indflytning. 

Find din næste Drømmebolig

Ledige lejeboliger

Her finder du udvalget af skønne og velholdte lejligheder. Klik dig ind på hver enkelt og se mere om dem. Din næste lejlighed venter på dig.

Har du spørgsmål?
Kontakt os og hør mere om vores lejeboliger

Kontakt os her

lejlighederiranders.dk

cv@laros.dk

(+45) 87 30 97 41

 

Vicevært: +45 28 80 38 80

 

nøglebundt bliver overdraget